Händer i veckan

Veckorna går så fort så jag hinner inte med att göra inlägg och jag jobbar på för det är webbplatser som ska bli klara.

– I måndags jobbade jag med utveckling av Future City. Det går framåt och snart hoppas jag kunna presentera något här.

– I går publicerade jag på ny webb hela dagen. Det tar tid att beta sig igenom en hel webbplats, men nu är den på G. Ett område är nästan helt klart.

– Idag har jag missat ett frukostmöte eftersom jag glömde mobilen hemma… Inte bra, men jag fick åka vespa i solen och det är ganska härligt. Sedan har jag lunchat med min gamla kollega Christina som precis har startat eget som lönebildningskonsult. Så om du behöver hjälp att ordna ditt företags löneprocesser är hon tjejen du ska ringa. Lite mer publicering har det så klart blivit.

– Imorgon har vi nätverksträff här på kontoret och ska prata om sociala medier bland annat. Jag ska också diskutera en upphandling som jag eventuellt ska vara med i och så ska det publiceras och träffa en ny kund. Mer webbplatser som behöver struktureras om.

– På fredag blir det heldagspublicering hemma hos en av mina kunder.

– I helgen ska jag på Geekgirlmeetup. Det ska bli kul att prata webb, sociala medier och kod med andra initierade.

Jag har att göra även denna vecka.