Kategorier
Jobb

Vad händer i veckan

20120626-222129.jpg

Det här är veckan då allt ska hända. Jag ska bli klar med tusen saker så jag kan gå på semester. Jag jobbar i och för sig nästa vecka i Visby och på Almedalsveckan. Men då vill jag inte ha alltför mycket annat för det finns massor av intressanta seminarier och debatter att lyssna på och människor att hänga med.

Det här händer i veckan:
– Igår skrev jag en text till en ny Future City-broschyr. Vi håller på och utvecklar konceptet inför tävlingsstarten i höst. Jag hade också möte med de killarna som tar fram vår Minecraftstad. Det ser mycket bra ut.
– Jag var också på möte med en kund om vidareutveckling av en webb. Det ska bli spännande och se vad vi kan göra tillsammans.
– Idag tisdag har jag publicerat på några olika webbplatser och skrivit en inbjudan.
– Imorgon onsdag ska jag vara på kontoret hela dagen. Eftersom jag har köksvecka så passar det bra. Och jag ska jobba som bara den.
– På torsdag är det en genomgång av en webb och sedan jobb på kontoret resten av dagen. En viktig uppgift den här veckan är att skriva att göra-listan till efter semestern. Det kommer att behövas. Jag brukar glömma det mesta över semestern och Future City måste dra igång direkt när jag är tillbaka.
-På fredag ska jag klippa mig så jag klarar mig över semestern. Sedan blir det möten hos kund och troligtvis en sväng förbi kontoret.
– På lördag fyller S år och då får han bestämma programmet. På kvällen ska vi hå ut och äta på Primo Ciao Ciao. Smarrigt.
– På söndag börjar Almedalsveckan och jag åker till Visby för att möta upp Lotta och Lena. Det ska bli kul!

Ja, det är mycket som ska hända den här veckan. Jag hoppas att det mesta hinns med.