Veckans program

Jag tänkte i måndags att jag skulle skriva vad som händer i veckan. Elsa Billgren gör det i sin blogg och jag gillar det sättet att sammanfatta allt roligt som kommer att hända. Det passar min optimistiska personlighet.

Så här kommer den. Lite i efterhand och lite förhand:
– i måndags plockade jag ner Future City-utställningen på Arkitekturmuseet. Det var dags efter två och en halv vecka. Också fick jag ett nytt uppdrag. Jag ska projektleda en uppgradering av en webbplats.
– igår tisdag träffade jag en ny kund som behöver löpande hjälp varje månad. Jag hann få iväg en offert och få ett ok på uppdraget. Det ska bli roligt att komma igång med det. Jag var också på en kundverkstad med Sveriges frilansare. Vi hade flera roliga nya idéer som vi ska jobba vidare med. Det verkar vara ett kul gäng som jag ska jobba med.
– idag har jag haft möte med bästa Frida och Heléne om framtida samarbete. Sedan hann jag med en fika med en kompis och ett utvecklingsmöte med Future City. Hemligt än så länge. Mer info kommer framöver.
Jag hann faktiskt med ett frukostmöte och konsert med Niklas Frisk också. Lång dag…
– torsdagen börjar med frukostmöte om massmedier och sociala medier. Jag behöver påbörja två projektplaner. Sedan ska Heléne ta några porträttbilder på mig. Jag behöver några nya. På kvällen ska jag på vernissage på Diplomat. Stylein behind the scenes av Fredrik Etoall.
– blockwebben ska diskuteras på ett första möte och två filmer om Furure City ska redigeras. Sedan ska jag hinna iväg och träna innan dagen tar slut.
– på lördag har Stockholms studentsångare vårkonsert med efterföljande bankett med frack och långklänning. Det ska bli kul med kalas!
– söndag=vila

Puh… Tur att inte alla veckor ser ut så här.

20120418-232708.jpg

Niklas Frisk spelar på Anglais.

20120418-232843.jpg

Jag på möte. Fotograf: Heléne.